Luisterboek inspreken

✔ Productie van A tot Z
✔ 5 eigen studio’s
✔ De nieuwste techniek

Earforce beschikt over diverse stemacteurs die jouw luisterboek kunnen inspreken. Zij zijn professioneel en hebben al diverse andere luisterboeken ingesproken. Weet je al welke stem je wilt gebruiken voor jouw luisterboek of wil je dit zelf doen? Dat is allemaal geen probleem bij Earforce. Als je zelf nog niet goed weet welke stem het beste bij jouw boek past, dan helpen wij je graag met het vinden van de perfecte match. Bij Earforce hebben we ruime ervaring met het opnemen van luisterboeken. We beschikken over een groot bestand met stemacteurs, waaronder diverse bekende Nederlanders. Wil jij hier ook gebruik van maken? Laat het ons dan direct weten en creëer een luisterboek met een unieke sound.

Neem nu contact met ons op >

Luisterboek inspreken: een bijpassende stem

Als je een luisterboek wilt laten inspreken is het van belang dat dit door een bijpassende stem wordt gedaan. Daarom helpen wij je met het vinden van de juiste en meest unieke stem die bij jouw luisterboek past. Uiteraard is het belangrijk dat de stem op een duidelijke manier het boek voorleest en dat de stem bij het verhaal past. Een thriller heeft immers een andere stem nodig dan een kinderboek. Het is bij Earforce ook mogelijk om in een andere taal een luisterboek te laten inspreken.

Vind een passende stem

Zoek jouw unieke stem nu in onze Earforce Voice Finder en maak jouw luisterboek compleet! Heb je nog vragen over onze geluidsstudio of onze stemacteurs? Neem dan direct contact op met onze specialisten door te bellen naar +31 (0)20 663 77 83. Zij vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Wist je bijvoorbeeld dat het ook mogelijk is een voice-over training te volgen bij ons?