Gebruikmaken van rechtenvrije muziek - EARFORCE

✔ Productie van A tot Z
✔ 5 eigen studio’s
✔ De nieuwste techniek

Het kan erg lastig zijn om rechtenvrije muziek, ook wel stockmuziek genoemd, te vinden: muziek die vrij is van auteursrecht en die je dus gewoon kunt gebruiken voor allerlei doeleinden. Wij helpen je met het vinden van rechtenvrije muziek, zodat je niet afhankelijk bent van kosten die aan componisten, artiesten en platenproducten moeten worden betaald. Ben je op zoek naar een bedrijf dat geschikte stock music voor jou vindt? Dan ben je bij Earforce aan het juiste adres. Muziek in een film bepaalt voor een groot deel het gevoel. Het onderbuikgevoel. Beelden worden opeens duidelijk: zo is het bedoeld!

Neem nu contact met ons op >

Rechtenvrije muziek voor jouw reclamebureau of bedrijf

Earforce heeft ruime ervaring met het maken van muziek. Zo zijn wij bijvoorbeeld de componist van de Unox tune. Die tune gaat al tien jaar mee en weerspiegelt alles waar Unox voor staat. Hollandse gezelligheid en lekker genieten van eten. Ook hebben wij muziek weten te matchen bij Essent, Ben, Wehkamp, de Vriendenloterij en vele andere merken. Onze professionals maken muziek in opdracht en zoekt gericht naar rechtenvrije muziek. Er is een vrij unieke Earforce Stock Library met hele eigen muziek die niet bij de standaard stock bedrijven te vinden is. Hier kun je muziek vinden die niet voor de hand ligt en heel verrassend kan werken. Stockmuziek wordt onder andere geleverd aan reclamebureaus, bedrijven, artiesten en uitgevers. Het zakelijk deel is heel helder. Voor stock music hebben wij een prijs per seconde, per medium en per locatie.

De Earforce Stock Library: stockmuziek die niet standaard te vinden is

Het vinden van de juiste stockmuziek, bijvoorbeeld voor jouw commercial, is niet gemakkelijk om verschillende redenen:

  • Er is heel veel aanbod.
  • Er wordt vaak gekozen voor het meest voor de hand liggende muziekje zonder toegevoegde waarde.
  • Een bekend muziekje roept bij verschillende mensen verschillende associaties op, en dat pakt niet altijd goed uit.
  • Het niet om smaak gaat maar om de vertaling van het beeld.

Earforce biedt stock music aan in veel vormen, verschillende stijlen en ook op maat. Wij beschikken over onze eigen zeer uitgebreide muziekstudio. Er is een mogelijkheid tot zelf zoeken en alles beluisteren. Het zoeksysteem is eenvoudig en biedt juist datgeen waar je niet zelf aan dacht. Bij Earforce draait het niet om kwantiteit maar om diversiteit en het hele eigen karakter ervan.

Schakel ons in voor jouw stock music

Wij staan graag voor je graag met stock music voor jouw project. Wil je meer informatie over de rechtenvrije muziek van Earforce ? Neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0)20 663 77 83. Ook kun je ons benaderen door het contactformulier in te vullen.