Stemopname Amsterdam

✔ Productie van A tot Z
✔ 5 eigen studio’s
✔ De nieuwste techniek

Een stemopname laat je doen bij Earforce in Amsterdam. Onze ervaren stemacteurs spreken je tekst in voor tv- en radioreclames, (animatie)films, documentaires en websites. In een gezellige huiskamersfeer overleggen we met jou over je doelen en wensen en de uitvoering daarvan. Wanneer het op geluid aankomt, laten we graag van ons horen. En natuurlijk kun je ook met je eigen stemacteur bij ons terecht.

Neem nu contact met ons op >

Laat je stemopname in Amsterdam uitvoeren door ervaren stemacteurs

Ben je op zoek naar die ene, unieke stem om je reclame, film of documentaire meer kleur en uitstraling te geven? Of wil je graag een luisterboek laten inspreken? In ons bestand vind je gegarandeerd een bijpassende stem:

  • Wij beschikken over een breed scala aan inzetbare stemacteurs voor diverse projecten.
  • Mannen en vrouwen, bekende en onbekende stemmen, in het Nederlands of een andere taal: alles is mogelijk.
  • Wij nemen je graag het hele traject uit handen: we regelen de stemvoorstellen, de opnameplanningen en zelfs de facturatie.

Bij een stemopname in onze studio’s in Amsterdam werken onze ervaren technici met de nieuwste techniek zodat we de beste resultaten bereiken.

Vind snel de perfecte stem

Wil je meer weten over een stemopname in onze geluidstudio in Amsterdam? Of heb je interesse in onze diensten? We horen graag van je. Bel gerust naar +31 (0)20 663 77 83.