Een voice-over opname laten maken in Amsterdam

✔ Productie van A tot Z
✔ 5 eigen studio’s
✔ De nieuwste techniek

Wil je graag een voice-over opname maken in Amsterdam, bijvoorbeeld voor een podcast? We beschikken zelf over een grote pool professionalsdie een voice-over kunnen maken, waaronder diverse bekende Nederlanders. Wil je een voice-over opname maken voor een commercial voor de televisie of radio? Wil je een promotievideo op je website plaatsen met een unieke voice-over? Heb je zelf al een voice-over in gedachten? Bij Earforce zorgen we ervoor dat jouw opname uniek wordt en jouw merk of product in een uniek licht zet.

Neem nu contact met ons op >

Een voice-over opname laten maken door specialisten in Amsterdam

Het laten maken van een voice-over opname wil je natuurlijk overlaten aan ervaren professionals in Amsterdam. Kom daarom naar de studio’s van Earforce en laat je verrassen door onze creativiteit en kwaliteit. Door ons uitgebreide netwerk voice-overs kunnen wij elke commercial of promofilmpje uniek maken. Je kunt online ook alvast in onze tool Earforce Voice Finder kijken om de ideale stem voor jouw project te vinden. Onze engineers in Amsterdam zijn zeer ervaren met bijvoorbeeld het uitmixen van een voice-over opname om het geheel compleet te maken. Bij ons ben je zeker van een unieke opname.

Wij zorgen voor een goede match tussen jouw podcast en de voice-over

Ben je op zoek naar een adres in Amsterdam om een voice-over opname voor bij jouw podcast te plaatsen? Dat de invloed van een voice-over op een podcast niet te onderschatten valt, begrijpen wij bij Earforce maar al te goed. Ieder individueel stemgeluid is voorzien van zijn of haar eigen kleur. Graag gaan wij samen met jou op zoek naar de perfecte voice-over op jouw podcast in onze studio in Amsterdam. In de zoektocht naar de perfecte match kunnen wij terugvallen op ons uitgebreide assortiment aan (bekende) stemacteurs. Verschillende beschikbare filters assisteren je hierbij wanneer je die behoefte hebt.

Vraag naar de mogelijkheden

Wij helpen je graag bij het maken van een voice-over opname voor bijvoorbeeld een podcast in een van onze studio’s in Amsterdam. Mocht je nog vragen hebben, kun je ons het best bereiken op het telefoonnummer +31 (0)20 663 77 83. Ook kun je gerust een keer binnenlopen bij een van onze studio’s. Wij zorgen ervoor dat jouw project een succes wordt!