Voice-over training Amsterdam

✔ Productie van A tot Z
✔ 5 eigen studio’s
✔ De nieuwste techniek

Earforce biedt een voice-over training aan in Amsterdam voor de minder ervaren stemacteurs of voor mensen die hun vaardigheden een boost willen geven. Onze ervaren trainers geven je dan ook meteen tips & tricks mee, die je direct kunt toepassen in de praktijk. Je bent bij ons verzekerd van een gedegen training.

Neem nu contact met ons op >

De inhoud van een voice-over training bij ons in Amsterdam

Tijdens de trainingen komen er verschillende aspecten van het stemmenwerk aan bod, namelijk:

  • Microfoontechniek
  • Testimonial
  • Commercials
  • Kennis van het vakgebied
  • Hard- en softsell

Groot bestand aan stemmenwerkers

In een van onze studio’s in Amsterdam geven wij de voice-over training. Wij hebben al vele mensen getraind en hebben diverse experts die we altijd in kunnen zetten. Bedrijven kunnen hen zelf kiezen op onze website. Wil jij ook een voice-over expert worden en je vaardigheden een boost geven? Schrijf je dan in voor de voice-over training in onze opnamestudio in Amsterdam! Wij werken met vele bekende merken en met bekende acteurs, zoals Tygo Gernandts, Dennis van der Ven en Halina Reijn. De merken waarvoor wij hebben gewerkt, zijn onder andere Essent, Amstel, Bol.com en McDonalds.

Ontwikkel je talent bij ons!

Met onze voice-over training in Amsterdam willen wij jouw talent verder ontwikkelen. Daarnaast willen wij met deze training nieuw talent ontdekken. Ben jij dat nieuwe talent? Schrijf je dan nu in voor een voice-over training van Earforce in Amsterdam door contact met ons op te nemen via het contactformulier of bel naar +31 (0)20 663 77 83.