Muziek Productie - EARFORCE

Al sinds het jaar 2000 is Earforce de plek voor muziek productie voor zowel reclame als voor film en online video’s. Met onze ervaring gaan wij geen uitdaging uit de weg. Wat voor soort muziekproductie je ook wilt maken, Earforce heeft de kennis en de nieuwste technieken om jouw project tot een succes te brengen. In onze muziek opnamestudio in Amsterdam helpen ervaren componisten je op weg om unieke muziek te produceren voor alle soorten films en commercials. Wij houden van een nauwe samenwerking met klanten zodat zij hun perfecte eindresultaat kunnen bereiken.

 

De waarde van muziek productie

Wat is een film of video nu zonder muziek. Muziek ondersteunt de boodschap die wordt overgedragen op beeld. Sterker nog, een film, video of commercial staat of valt met muziek. De microfoon is net zo belangrijk als de camera. Daarom is het van belang dat er zorgvuldig en met passie en aandacht aan gewerkt wordt om jouw beeldmateriaal het best te ondersteunen. Al onze muziek produceren we zelf in een van onze vijf muziek opnamestudio’s. Met ons brede arsenaal aan componisten en materiaal is geen enkele muziekstijl te gek voor ons, wij zijn op alles voorbereid. Twijfel dus niet of wij de juiste partij zijn voor jouw gewenste muziekproductie.

 

Onze muziekproductie studio

Bij Earforce, gelegen in Amsterdam, hebben we vijf opname studio’s uitgerust met de nieuwste apparatuur en technieken. Hiermee kan jij of in samenwerking met een van onze componisten jouw ideale muziek maken voor wat voor doeleinde dan ook. Een hele band of orkest laten opnemen in de studio is ook geen probleem voor ons. Wij vinden de sfeer binnen ons bedrijf erg belangrijk. Dit is ook te zien in onze studio’s die wij zo relaxed mogelijk over willen laten komen zodat jij je volledig kan focussen op het produceren van jouw muziek. We proberen de studioruimte zo dicht mogelijk bij een huiskamer te laten komen. En met onze moderne techniek is alles mogelijk en kan jij helemaal los gaan om jouw ultieme compositie te creëren. 

 

Soorten muziek productie

Zoals gezegd zijn wij gespecialiseerd in zowel muziek productie voor reclame als voor films, maar ook in muziek voor online video’s wat hedendaags niet meer weg te denken is in de maatschappij. Dus wat voor video, film of commercial je ook maakt, Earforce heeft de ervaring van meer dan 20 jaar en de experts om je te helpen, adviseren of om mee te denken bij jouw project. In 20 jaar tijd hebben wij ongeveer alle soorten muziek langs zien komen, dus voor ons is niets te gek en wij kunnen je helpen bij het produceren van jouw werk in jouw stijl. Samen kunnen we er iets heel moois van maken. In de geavanceerde en relaxte studio’s en met de medewerkers van Earforce was muziekproductie nog nooit zo comfortabel. 

 

Kom langs bij de Earforce studios

Is Earforce de plek voor jou of heb je vragen over wat dan ook? Kom eens een keer langs om jouw muziek productie te bespreken en dan gaan wij ontdekken wat we voor elkaar kunnen doen. Maak jouw project onvergetelijk door de perfecte muziek toe te passen. Laat ons je helpen door de perfecte ruimte en onze expertise te bieden. Je kan eenvoudig contact met ons opnemen om een afspraak in te plannen via het contactformulier. Aarzel niet, want Earforce is dé plek voor jouw ideale muziekproductie!