Ondersteuning bij sounddesign in Amsterdam - EARFORCE

Sounddesign op maat bij Earforce in Amsterdam maakt een goede film of commercial nóg beter. Ben je op zoek naar een sounddesigner? Kom dan eens langs bij een van onze studio’s. Wij beschikken over diverse geluidsstudio’s van waaruit wij soundeffecten toepassen voor artiesten, films, commercials en documentaires. Wil je onze hulp hierbij? Schakel dan onze professionals in!

Wij hebben alles in huis voor professioneel sounddesign in Amsterdam

In onze muziekstudio in Amsterdam is alles aanwezig om jouw productie op een goede manier van sounddesign te voorzien. Onze soundengineers begeleiden je graag bij het toepassen van goede audio-elementen. Dat in combinatie met de gezellige sfeer die er in onze opnamestudio hangt, maakt Earforce hét ideale adres om geluid aan jouw commercial, film of andere productie te koppelen. Zelfs wanneer je een podcast wilt maken, staan wij voor je klaar. Met behulp van goede voice-overs zorgen wij voor een geslaagde opname van jouw productie!

 

Informeer naar de mogelijkheden

Wil jij graag meer informatie over de mogelijkheden met betrekking tot sounddesign in onze studio’s in Amsterdam? Wij ondersteunen je graag bij jouw project. Ook wanneer je al een opname hebt en graag geluidsnabewerking wilt uitvoeren of tips nodig hebt voor het bewerken van jouw bestaande productie, staan wij voor je klaar. Bel gerust naar +31 (0)20 663 77 83 of vul ons contactformulier in en vraag naar de mogelijkheden.