Voice Overs - EARFORCE

Op zoek naar een stem voor je voice overs of een studio om deze op te nemen? Dan kunnen wij je helpen! Bij Earforce hebben we vijf opnamestudio’s gevestigd in Amsterdam waar een heel productieteam voor je klaar staat om je te helpen bij het opnemen van je voice over. We bundelen onze krachten om jouw ideeën te realiseren en creëren de perfecte voice over speciaal voor jouw bedrijf!

 

Waarom Voice overs?

Voice overs zijn een belangrijk onderdeel van reclame en marketing. Ze kunnen de boodschap van een advertentie net iets krachtiger maken en de aandacht van de luisteraar trekken. Een goede voice over is essentieel voor het succes van een advertentie. Of het nu gaat om een reclame, film of online video, de stem kan het verschil maken tussen een saaie en een pakkende productie.

 

Waar moet je bij een voice over reclame op letten?

De stem van de voice over kan worden gebruikt voor verschillende doeleinden. Zo kan de stem bijvoorbeeld informeren, amuseren, overtuigen of inspireren. Het is daarom belangrijk dat de juiste stem wordt gekozen die past bij de inhoud en sfeer van de productie. Bij het kiezen van de juiste stem voor een voice over is het belangrijk om rekening te houden met factoren zoals leeftijd, geslacht, accent, toon en snelheid van spreken. Zo kan een rustige, kalme stem gebruikt worden voor het overbrengen van serieuze informatie, terwijl een energieke, enthousiaste stem meer geschikt kan zijn voor een reclame of promotie.

 

Wij zijn dé plek voor reclame stemmen

Bij Earforce beschikken we over een uitgebreid bestand met honderden stemacteurs, zowel bekend als onbekend. Wat Earforce onderscheidt van andere reclamebureaus, is onze expertise in het produceren van voice overs die echt opvallen. Wij begrijpen dat het niet alleen gaat om een ​​mooie stem, maar ook om het creëren van een emotie of gevoel die de boodschap van de advertentie versterkt. Onze stemmen zijn professioneel, veelzijdig en geschikt voor diverse doeleinden. Of het nu gaat om reclame stemmen of andere vormen van voice over reclame, bij Earforce vinden we altijd de juiste stem voor uw project.

 

Earforce

Gevestigd in Amsterdam, beschikken we over vijf geluidsstudio’s met geavanceerde apparatuur. Earforce bestaat uit een creatief productieteam dat unieke muziek en geluid produceert voor reclame, film, online video’s en meer.
Neem contact opvia +31 (0)20 663 77 83 of info@earforce.nl.

Nu ook, stemworkshop met Tygo Gernandt!