Een sterke radiocommercial opnemen - EARFORCE

Ben je opzoek naar de ideale plek om voor een bedrijf of product een radiocommercial op te nemen? Bij onze vestiging in Amsterdam helpen wij je graag verder, wij hebben 5 studio’s. Earforce is gespecialiseerd in het regelen van alles op het gebied van geluid. In de fijne sfeer en met de beste faciliteiten zetten wij samen met jou een optimaal resultaat neer bij het opnemen van een radiocommercial.

Inspreken commercials

Heb jij een echte commercial stem en wil jij op een professionele manier een commercial inspreken? Onze studio’s in Amsterdam zijn ideaal om een radiocommercial te maken die de aandacht trekt van je doelgroep om je boodschap op een heldere en krachtige manier te kunnen overbrengen. In onze studio’s hebben wij de benodigde apparatuur om commercials op maat op te nemen en aan te passen aan je specifieke wensen en behoeften.

 

Hoe maak ik een goede radiocommercial?

Een radiocommercial maken vergt een goede voorbereiding. Ten eerste moet goed duidelijk zijn waarom je de commercial inspreekt en voor welke doelgroep de boodschap bestemd is.

Bij het opstellen van de commercial moet er gekeken worden naar de taal die gebruikt wordt. Het is aan te raden om de taal tijdens het inspreken van een commercial eenvoudig en begrijpelijk te houden.

Vervolgens is het van belang om stil te staan bij een pakkende opening. De eerste seconden zijn namelijk het belangrijkst! De kunst is om je radiocommercial kort en bondig te maken waardoor je de aandacht van de luisteraar behoudt. Als laatste is het erg belangrijk om je radiocommercial professioneel over te laten komen. Dat is nou net waarom je bij Earforce kwaliteitsvolle en goed klinkende commercials kan inspreken!

 

Kosten radiocommercial

Hoeveel kost een radiocommercial nou eigenlijk? Dit is afhankelijk van de lengte van je commercial, het tijdslot waarin je uitgezonden wilt worden en de keuze voor lokale of nationale radio.

 

Bij ons kun je jouw persoonlijke radiocommercial maken

Het is bij een radiocommercial belangrijk om alle puntjes op de i te zetten. Je wilt immers een perfect resultaat met de beste geluidskwaliteit en de juiste emoties. Wanneer jij jouw radiocommercial wilt opnemen, kun je bij ons kiezen uit een breed scala van diensten die kunnen worden toegepast op deze vorm van reclame, zoals:

 

– Inspreken commercials

– Componeren van een soundlogo en de muziek

– Eindeloze geluidseffecten

– Creëren van je eigen sound effect

 

Natuurlijk gaat het bij het maken van radioreclame niet enkel om het geluid en de reclamemuziek. Wij helpen je ook verder met stemacteurs. Wij leveren stemacteurs voor radioreclames en andere projecten. Hierbij kun je denken aan bekende acteurs, internationale acteurs en dankzij onze stem castings bieden wij ook talentvolle stemacteurs aan. Je vindt bij ons gegarandeerd de unieke commercial stem die bij jouw radiocommercial past!

Informeer naar de mogelijkheden

De producers en andere medewerkers van Earforce zijn gek op geluid, daarom zetten wij jouw idee graag om in een concrete en perfecte uitvoering. Sta jij al te trappelen om te beginnen aan jouw unieke radiocommercial? Neem vandaag nog contact met ons op door te bellen naar +31 (0)20 663 77 83. Wij beantwoorden al je vragen en realiseren graag samen met jou de perfecte radiocommercial. Benieuwd wat we zoal hebben verwezenlijkt? Zet dan je speakers aan en bekijk ons archief.