Een sterke radiocommercial opnemen - EARFORCE

✔ Productie van A tot Z
✔ 5 eigen studio’s
✔ De nieuwste techniek

Wil je een radiocommercial opnemen? Doe dit dan bij een van onze studio’s in Amsterdam. Wij zijn gespecialiseerd in het regelen van alles op het gebied van geluid. In de fijne sfeer en met de beste faciliteiten zetten wij samen met jou een optimaal resultaat neer bij het opnemen van een radiocommercial. De producers en andere medewerkers van Earforce zijn gek op geluid, daarom zetten wij jouw idee graag om in een concrete en perfecte uitvoering. Dus, zoek jij een sound bij je merk of bedrijf? Neem dan vandaag nog contact op met ons.

Neem nu contact met ons op >

Bij ons kun je jouw persoonlijke radiocommercial opnemen

Het is bij radioreclame belangrijk om alle puntjes op de i te zetten. Je wilt immers een perfect resultaat met de beste geluidskwaliteit en de juiste emoties. Wanneer jij jouw radiocommercial wilt opnemen, kun je bij ons kiezen uit een breed scala van diensten die kunnen worden toegepast op deze vorm van reclame, zoals:

  • Opnemen van voice-overs
  • Componeren van een soundlogo en de muziek
  • Eindeloze geluidseffecten
  • Creëren van je eigen soundeffect

Natuurlijk gaat het bij het maken van radioreclame niet enkel om het geluid en de reclamemuziek. Wij helpen je ook verder met stemacteurs. Wij leveren stemacteurs voor radioreclames en andere projecten. Hierbij kun je denken aan bekende acteurs, internationale acteurs en dankzij onze stemcastings bieden wij ook talentvolle stemacteurs aan. Je vindt bij ons gegarandeerd de unieke stem die bij jouw radiocommercial past.

Informeer naar de mogelijkheden

Wil je meer weten over de mogelijkheden omtrent het opnemen van een radiocommercial bij Earforce of over onze andere werkzaamheden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)20 663 77 83. Wij beantwoorden al je vragen en realiseren graag samen met jou de perfecte muziek voor je radioreclame. Benieuwd wat we zoal hebben verwezenlijkt? Zet dan je speakers aan en bekijk ons archief.