SFX-montage - EARFORCE

✔ Productie van A tot Z
✔ 5 eigen studio’s
✔ De nieuwste techniek

Als je geluidseffecten toe wilt voegen aan je film, online video of commercial, dan helpen onze geluidsprofessionals je verder met SFX-montage. In de Earforce Stock Library vind je eindeloze soundeffecten die je opname helemaal afmaken. Heb je een speciaal geluid in gedachten of wil je een unieke sound op maat laten opnemen? Ook dan nodigen we je graag uit in een van onze geavanceerde studio’s in Amsterdam.

Neem nu contact met ons op >

Wat zijn de mogelijkheden van SFX-montage in onze studio?

Bij SFX-montage worden speciale effecten, ook wel bekend als SFX, toegevoegd aan jouw reclame-uiting of video om bepaalde beelden en emoties te versterken. Bij Earforce zijn we gespecialiseerd in het vinden van het ideale geluid voor je opname. Met onze producers ga je op zoek naar een sound in de beschikbare geluidseffecten of laat je een geheel nieuw geluid opnemen door onze componisten of audio creatives. Hiervoor beschikken we over vijf studio’s die zijn voorzien van de nieuwste apparatuur. Hebben we de juiste geluidseffecten gevonden? Dan gaan we aan de slag met de montage.

Maak een afspraak met onze producers

Laat je de SFX-montage door ons verzorgen? Dan kun je rekenen op veel plezier en een ontspannen sfeer. We luisteren naar je wensen en weten snel te achterhalen naar wat voor geluid jij precies zoekt. Plan direct een afspraak in met de professionals van onze geluidsstudio. Bel hiervoor naar +31 (0)20 663 77 83 of stuur een e-mail naar info@earforce.nl.