SFX-montage - EARFORCE

Wil je geluidseffecten toevoegen aan je film, online video of commercial? Dan kan  ons productieteam, dat gespecialiseerd is in audio opname, jou helpen met SFX-montage! In onze Earforce Stock Library vind je eindeloze soundeffecten die je opname helemaal afmaken. Heb je een speciaal geluid in gedachten of wil je een unieke sound op maat maken? Dan nodigen we je graag uit in een van onze vijf opnamestudio’s in Amsterdam!

 

Wat is SFX-montage?

SFX staat in het Engels voor special effects en is het specialisme waarbij men meerdere geluidseffecten combineert om een samenhangende en impactvolle ervaring te creëren voor de kijker. Vaak gebruikt men deze techniek in actiescènes, horror of spannende scènes of andere momenten waarbij geluid de ervaring kan verbeteren. In deze scènes gebruikt men SFX-montage voor bijvoorbeeld explosies, geweerschoten, voetstappen, geschreeuw en nog veel meer om de kijker dieper in de scène te trekken.

 

 

SFX-montage in onze studio’s

Bij Earforce zorgen onze producers er samen met jou voor om het ideale geluid voor je opname te vinden. Samen gaan we opzoek naar een sound in de beschikbare geluidseffecten of laat je een geheel nieuw geluid opnemen door onze componisten of audio creatives. Hiervoor beschikken we over opnamestudios die zijn voorzien van de nieuwste apparatuur. Hebben we de juiste geluidseffecten gevonden? Dan gaan we aan de slag met de SFX-montage!

Klaar om de goede geluidseffecten te zoeken en aan de SFX-montage te beginnen? Maak dan een afspraak via  +31 (0)20 663 77 83 of info@earforce.nl en profiteer van ongekende kwaliteit!