Professionele muziekproducers - EARFORCE

Voor de muziekproductie van je album, film of commercial, kun je terecht bij de enthousiaste en creatieve muziekproducers van Earforce. In onze vijf studio’s in Amsterdam verzorgen onze professionals graag jouw gehele muziekproductie – van de ideegeneratie tot aan het opnemen van je tracks. Wij creëren dat heerlijke huiskamergevoel, zodat je jezelf helemaal op je gemak voelt en je samen met onze engineers een topresultaat bereikt.

Profiteer van de expertise van onze muziekproducers voor jouw muziekproductie in Amsterdam

Onze engineers hebben één grote passie: muziekproductie. Zij gaan graag met jou in gesprek om te horen wat je wensen en ideeën zijn. De professionele muziekproducers van Earforce gaan vervolgens voor je aan de slag. Je kunt bij ons terecht voor de productie of compositie van onder meer:

  • Commercialmuziek
  • Filmmuziek
  • Documentairemuziek
  • Singles
  • Albums

Diverse bekende artiesten zijn jou voorgegaan

Bij onze geluidsstudio ben je verzekerd van een totaalconcept. We hebben uitgebreide expertise op het gebied van recording, mixing, sounddesign, publishing en meer. Eerder verzorgden onze muziekproducers in Amsterdam de muziekproductie voor onder andere Mac Miller, Wiz Khalifa, The Opposites, Yellow Claw, Michel Borstlap, Valerius, Ape Not Mice en Kempi. Wil jij hen opvolgen? Kom dan gerust een keertje ideeën uitwisselen; wij weten hoe de sound klinkt die jij zoekt.

Stel al je vragen aan onze muziekproducers

Wil je meer informatie over onze manier van werken voor jouw muziekproductie in Amsterdam? Kijk voor de antwoorden op veelgestelde vragen bij de FAQ, maar aarzel zeker ook niet om ons te benaderen door te bellen naar +31 (0)20 663 77 83 of door te mailen naar info@earforce.nl. Doe alvast inspiratie op voor je eigen werk en bekijk onze gerealiseerde producties.