Ondersteuning bij sound design in Amsterdam - EARFORCE

✔ Productie van A tot Z
✔ 5 eigen studio’s
✔ De nieuwste techniek

Sound design op maat bij Earforce in Amsterdam maakt een goede film of commercial nóg beter. Ben je op zoek naar een specialist in sound design in Amsterdam? Dan moet je eens bij een van onze studio’s langskomen. Wij beschikken over diverse geluidsstudio’s van waaruit wij muziek voor artiesten, films, commercials en documentaires maken. Wil je onze hulp bij het creëren van geluid? Schakel dan onze professionals in!

Neem nu contact met ons op >

Wij hebben alles in huis voor professioneel sound design in Amsterdam

In onze muziekstudio in Amsterdam is alles aanwezig om jouw productie op een goede manier van sound design te voorzien. Onze sound engineers begeleiden je graag bij het creëren van goede audio-elementen. Wij beschikken verder ook over een uitgebreide collectie aan rechtenvrije muziek, wat betekent dat je hier kosteloos gebruik van kunt maken. Dat in combinatie met de gezellige sfeer die er in onze opnamestudio hangt, maakt Earforce hét ideale adres om geluid aan jouw commercial, film of andere productie te koppelen. Zelfs wanneer je een podcast wilt maken, staan wij voor je klaar. Met behulp van goede voice-overs zorgen wij voor een geslaagde opname van jouw productie!

Informeer naar de mogelijkheden

Wil jij graag meer informatie over onze mogelijkheden met betrekking tot sound design in onze studio’s? Wij ondersteunen graag bij jouw project. Ook wanneer je al een opname hebt en graag geluidsnabewerking wilt uitvoeren of tips nodig hebt voor het bewerken van jouw bestaande productie, staan wij graag voor je klaar. Bel gerust naar +31 (0)20 663 77 83 of vul ons contactformulier in en vraag naar de mogelijkheden.