Geluidsnabewerking van topkwaliteit - EARFORCE

✔ Productie van A tot Z
✔ 5 eigen studio’s
✔ De nieuwste techniek

Als je een audiovisuele opname hebt gemaakt, dan kan het zijn dat geluidsnabewerking nodig is. Hiervoor schakel je de hulp in van Earforce. Bij de nabewerking van audio kun je denken aan het weghalen van storende achtergrondgeluiden, het verbeteren van de verstaanbaarheid, het toevoegen van geluidseffecten en nog veel meer. Wij zijn creatief met geluid en we beschikken over eigen studio’s waar onze engineers hun werk uitvoeren. Onze specialisten componeren en produceren muziek voor artiesten, films, documentaires en commercials. Wij helpen je overal mee, van de opnames tot aan geluidsnabewerking. Vraag snel naar de mogelijkheden bij onze geluidsstudio!

Neem nu contact met ons op >

Geluidsnabewerking door professionals op het gebied van audiopostproductie

Geluidsnabewerking laat je uitvoeren door echte professionals. Daarom is het aan te raden om de hulp in te schakelen van Earforce. Ook voor voice-overs ben je bij ons aan het juiste adres. Of je nu nabewerking van de audio van jouw commercials of films wilt laten verzorgen of gewoon voor een korte internetfilm, wij zijn jouw ideale partner! Wij beschikken over een zeer grote Earforce Stockmusic Library. Hier vind je alle muziek die wij door de jaren heen hebben gecomponeerd en geproduceerd.

Benader ons voor geluidsnabewerking van hoogwaardige kwaliteit

Wij beschikken we over vijf geluidsstudio’s met geavanceerde apparatuur in Amsterdam. Deze hybride studio’s bieden je het beste van zowel analoog als digitaal. Ben je benieuwd wat Earforce voor jou kan betekenen voor de nabewerking van jouw audio? Maak dan een afspraak en profiteer van ongekende kwaliteit! Bij vragen neem je contact met ons op via +31 (0)20 663 77 83 of via info@earforce.nl.