Geluidsnabewerking van topkwaliteit

✔ Productie van A tot Z
✔ 5 eigen studio’s
✔ De nieuwste techniek

Heb je een audiovisuele opname gemaakt, dan kan het zijn dat geluidsnabewerking nodig is. Hiervoor schakel je de hulp in van Earforce. Bij deze nabewerking kun je denken aan het weghalen van storende achtergrondgeluiden, de verstaanbaarheid verbeteren, het toevoegen van geluidseffecten en nog veel meer. Uiteraard hoort het afmixen van het geluid er ook bij. Wij zijn creatief met geluid en we beschikken over eigen studio’s waar onze engineers hun werk uitvoeren. Onze specialisten componeren en produceren muziek voor artiesten, films, documentaires en commercials. Wij helpen je overal mee, van de opnames tot aan geluidsnabewerking. Vraag snel naar de mogelijkheden bij onze geluidsstudio!

Neem nu contact met ons op >

Geluidsnabewerking en het afmixen van geluid door professionals

Geluidsnabewerking en het afmixen van geluid laat je uitvoeren door echte professionals. Daarom is het aan te raden om de hulp in te schakelen van Earforce. Ook voor voice-overs ben je bij ons aan het juiste adres. Of je nu geluidsnabewerking voor commercials of films wilt laten doen of gewoon voor een korte internetfilm, wij zijn jouw ideale partner! Wij beschikken over een zeer grote Earforce Stockmusic Library. Hier vind je alle muziek die wij door de jaren heen hebben gecomponeerd en geproduceerd.

Benader ons voor geluidsnabewerking van hoge kwaliteit

Wij beschikken we over 3 studio’s in Amsterdam. Deze hybride studio’s bieden je het beste van zowel analoog als digitaal. Wil je graag meer informatie over wat Earforce voor jou kan betekenen? Wil je door ons het geluid laten afmixen? Doe dat vooral en profiteer van ongekende kwaliteit! Bij vragen neem je contact met ons op via +31 (0)20 663 77 83.