Een professionele geluidsstudio - EARFORCE

✔ Productie van A tot Z
✔ 5 eigen studio’s
✔ De nieuwste techniek

In de geluidsstudio van Earforce in Amsterdam kun je terecht voor stemopnames, sounds voor je radio reclame en het componeren en produceren van muziek voor films, reclames of albums. Onze studio’s zijn gevuld met de nieuwste technieken maar ook met veel vrolijkheid en een ontspannen sfeer. Als jij een sound zoekt, laten wij je graag horen hoe die klinkt.

Neem nu contact met ons op >

Vind in de geluidsstudio in Amsterdam de beste sound en stemmen

In onze geluidsstudio in Amsterdam krijg je eindeloos veel mogelijkheden op het gebied van muziek, geluiden en stemmen. We bieden onder meer de volgende diensten aan:

  • Commercials: we nemen voice-overs op, componeren soundlogo’s en muziek, we vinden passende stockmuziek, we doen maken sounddesign en bieden je ontelbare soundeffecten om het resultaat nóg beter te maken. Mocht het nodig zijn, dan maken we zelfs eigen geluidseffecten om een werkelijk unieke sound te realiseren.
  • Muziek: in onze drie studio’s componeren en produceren we muziek voor commercials, films en documentaires. Bands en artiesten kunnen ook bij ons terecht. Earforce is een one-stop-shop voor het produceren van singles of albums.
  • Stemmen: wij leveren stemacteurs voor radio- en tv-commercials, documentaires en (animatie)films. We doen stemvoorstellen, plannen opnames met de betrokken partijen en regelen het financiële gedeelte. Omdat we zelf ook stemcastings doen, hebben we niet alleen bekende stemmen, maar ook nieuwe stemmen: Nederlands en buitenlands! Wij helpen je een authentieke, unieke stem te vinden die perfect aansluit bij jouw merk.

Ga aan de slag met je plannen

Wil je graag gebruikmaken van onze geluidsstudio in Amsterdam voor jouw productie? Onze professionele technici staan voor je klaar! Wil je graag meer weten over de mogelijkheden? We bespreken graag je wensen en verwachtingen bij een kop koffie. Bel snel naar +31 (0)20 663 77 83 voor een afspraak in onze geluidsstudio of vul ons contactformulier in.