Geavanceerde recording studio in Amsterdam - EARFORCE

✔ Productie van A tot Z
✔ 5 eigen studio’s
✔ De nieuwste techniek

In de recording studio van Earforce in Amsterdam wordt je audioproject altijd tot een goed einde gebracht. We verzorgen reclames, film- en commercialmuziek en de muziekproductie voor artiesten. De comfortabele studio’s zijn voorzien van de modernste technieken. Daarbij maak je jouw productie in een ontspannen en sfeervolle ruimte. Zoek je een sound? Neem dan snel contact met ons op voor een afspraak in onze audiostudio in Amsterdam.

Neem nu contact met ons op >

Ontdek de diverse faciliteiten van onze recording studio in Amsterdam

Je geniet van de beste faciliteiten en state-of-the-art-apparatuur in onze audiostudio in Amsterdam. Hierdoor bieden we je een divers aanbod aan diensten aan, waaronder het produceren van commercials. Hierbij kan je rekenen op de volgende dienstverlening:

  • We nemen voice-overs op en componeren soundlogo’s en muziek;
  • We vinden bijpassende stockmuziek en verzorgen sounddesign en sonic branding;
  • We bieden je eindeloos veel geluidseffecten aan die jouw reclame nog beter maken;
  • Als je wilt, maken we eigen soundeffecten om een totaal unieke sound te creëren.

Audiostudio in Amsterdam met vijf moderne ruimtes

Voor het maken van een commercial in onze recording studio in Amsterdam is meer nodig dan alleen reclamemuziek. Daarom helpen we je graag bij de gehele productie – van het vinden van de juiste voice-over tot aan het creëren van eigen geluidseffecten. Ook helpen we je in onze audiostudio in Amsterdam graag bij het vinden van de juiste stemmen voor een optimaal resultaat. Dit gebeurt via uitgebreide stemcastings. Zo ben jij er altijd van verzekerd dat jouw audioproject een succes wordt!

Informeer naar een oplossing op maat

Wil je graag een commercial maken, wil je een muziekplaat opnemen in onze recording studio in Amsterdam of heb je nog vragen? Laat het ons weten, dan helpen we je graag verder. Neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0)20 663 77 83 of door te mailen naar info@earforce.nl.