Geavanceerde recording studio in Amsterdam - EARFORCE

✔ Productie van A tot Z
✔ 5 eigen studio’s
✔ De nieuwste techniek

In de recording studio van Earforce in Amsterdam wordt je audioproject altijd tot een goed einde gebracht. We verzorgen reclames, film- en commercialmuziek en de muziekproductie voor artiesten. De comfortabele studio’s zijn voorzien van de modernste technieken. Daarbij maak je jouw productie in een ontspannen en sfeervolle ruimte. Zoek je een sound? Neem dan snel contact met ons op voor een afspraak in onze audiostudio in Amsterdam.

Neem nu contact met ons op >

Ontdek de diverse faciliteiten van onze recording studio in Amsterdam

Je geniet van de beste faciliteiten en state-of-the-art-apparatuur in onze audiostudio in Amsterdam. Hierdoor bieden we je een divers aanbod aan diensten aan, waaronder het produceren van commercials. Hierbij kan je rekenen op de volgende dienstverlening:

  • We nemen voice-overs op en componeren soundlogo’s en muziek;
  • We vinden bijpassende stockmuziek en verzorgen sounddesign en sonic branding;
  • We bieden je eindeloos veel geluidseffecten aan die jouw reclame nog beter maken;
  • Als je wilt, maken we eigen soundeffecten om een totaal unieke sound te creëren.
  • We hebben verschillende soorten recording studio’s in Amsterdam die allemaal hun eigen sfeer hebben.

Recording studio’s met 5 moderne ruimtes

Voor het maken van een commercial in onze recording studio in Amsterdam is meer nodig dan alleen reclamemuziek. Daarom helpen we je graag bij de gehele productie – van het vinden van de juiste voice-over tot aan het creëren van eigen geluidseffecten. Ook helpen we je in onze  recording studio graag bij het vinden van de juiste stemmen voor een optimaal resultaat. Dit gebeurt via uitgebreide stemcastings. Zo ben jij er altijd van verzekerd dat jouw audioproject een succes wordt!

Earforce beschikt over 5 recording studio’s, allemaal uitgerust met ProTools HD. Het zijn comfortabele ruimtes met veel zitplekken en zeer geschikt voor klantpresentaties. Al onze studio’s hebben een camerasysteem om ook op afstand mee te kijken/luisteren.

 

RECORDINGSTUDIO 1

Onze huiskamer.
Studio 1 is ruim opgezet om zo comfortabel lange studiodagen in door te brengen.
Geschikt voor dialoog opnames dankzij de grote voice-over booth.

 


RECORDINGSTUDIO 2

Surround zonder de bioscoop in te moeten.RECORDINGSTUDIO
3

Met uitzicht over de sportvelden is dit de studio met het meeste daglicht. Strak in het pak gestoken lijkt deze studio wat formeel. Maar wees niet bang, de aanwezige masage stoel laat zelfs de lastigste klanten volledig ontspannen.

RECORDINGSTUDIO

Neem de enige ‘stairway to heaven’ die naar beneden gaat en betreed ons vlaggenschip ‘the basement studio’. De mogelijkheden zijn hier eindeloos. Opname van blazersensembles (Seal), strakke beukende hip hop sessies (Opposites, Kempi), Poppy radiopop (Valerius, Wixley) en zelfs Jazzy Jazz (Michiel Borstlap en Ape Not Mice). Ook waren hier internationale acts als Wiz Khalifa, Yelawolf, Bob Sinclair, Cece Rogers en wijlen Mac Miller. Alles klinkt hier geweldig, evenals de podcasts die er tegenwoordig worden opgenomen.


RECORDINGSTUDIO
5

Een volledige podcast studio met veel daglicht. Bel je gasten met onze hoogwaardige Opal verbinding, of nodig ze gewoon gezellig uit. Hier kan je in een intieme setting uren discussiëren en daarna terug luisteren.

 

 

 

 

 

 


 

 

Informeer naar een oplossing op maat

Wil je graag een commercial maken, wil je een muziekplaat opnemen in onze recording studio in Amsterdam of heb je nog vragen? Laat het ons weten, dan helpen we je graag verder. Neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0)20 663 77 83 of door te mailen naar info@earforce.nl.