Geavanceerde opnamestudio in Amsterdam

✔ Productie van A tot Z
✔ 5 eigen studio’s
✔ De nieuwste techniek

In de opnamestudio van Earforce in Amsterdam wordt je audioproject altijd tot een goed einde gebracht. We verzorgen reclames, film- en commercialmuziek en de muziekproductie voor artiesten. De studio’s zijn voorzien van de modernste technieken. Daarbij maak je jouw productie in een ontspannen huiskamergevoel. Zoek je een sound? Neem dan snel contact met onze recording studio in Amsterdam op.

Neem nu contact met ons op >

Ontdek de diverse faciliteiten van een opnamestudio in Amsterdam

Je geniet van de beste faciliteiten in onze opnamestudio in Amsterdam. Hierdoor bieden we je een divers aanbod aan diensten aan, waaronder het produceren van commercials. Hierbij kan je rekenen op de volgende dienstverlening:

  • We nemen voice-overs op en componeren soundlogo’s en muziek.
  • We vinden bijpassende stock-muziek en verzorgen het sounddesign.
  • We bieden je eindeloos veel geluidseffecten die jouw reclame nog beter maken.
  • Als je wilt, maken we eigen soundeffecten om een totaal unieke sound te creëren.

Recording studio in Amsterdam met moderne opnamestudio’s

Voor het maken van een commercial in onze recording studio in Amsterdam is meer nodig dan alleen reclamemuziek. Daarom helpen we je graag bij de gehele productie van het vinden van de juiste voice-over tot aan het creëren van eigen geluidseffecten. Ook helpen we je in onze opnamestudio in Amsterdam graag bij het vinden van de juiste stemmen voor een goed resultaat. Dit doen we via uitgebreide stemcastings. Zo ben jij er altijd van verzekerd dat jouw audioproject een succes wordt!

Vraag naar je oplossing op maat

Wil je graag een commercial maken of wil je een muziekplaat opnemen in onze recording studio in Amsterdam? Laat het ons weten, dan helpen we je graag verder. Neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0)20 663 77 83.