Een podcast maken in Amsterdam

✔ Productie van A tot Z
✔ 5 eigen studio’s
✔ De nieuwste techniek

Een grondige voorbereiding vormt slechts een eerste stap om een professionele podcast te maken. Earforce vormt dankzij haar podcaststudio’s in Amsterdam jouw ideale partner wanneer je van plan bent om een verpletterende indruk te maken op jouw publiek. In onze studio’s ben je tijdens de opname van alle gemakken voorzien via de volgende apparatuur:

  • Een geluidsdode ruimte
  • De keuze uit meerdere goede moderators
  • Tafels inclusief hengel-microfoons

Neem nu contact met ons op >

De volgende stappen om een succesvolle podcast te maken

Ongeacht de inhoud, lengte of bereik van jouw programma, een succesvolle podcast maken ligt in onze studio’s binnen ieders handbereik. Wij van Earforce staan je, op basis van onze jarenlange ervaring, uiteraard graag bij in dit proces. Ook wanneer er na het opnemen van de podcast nog het nodige aan te schaven valt, ben je bij onze podcaststudio in Amsterdam in goede handen. Zo krijg je alle vrijheid om de opname naar wens te monteren en mogelijk te verfraaien met verschillende jingles bij de geluidsnabewerking. Vaak vormen achteraf ingesproken teksten het laatste stukje van de puzzel om een kloppend geheel van jouw podcast te maken.

Een podcast opnemen in onze studio in Amsterdam is erg gezellig

Via de benoemde apparatuur en bijbehorende software stellen wij je graag in staat om de laatste hand aan jouw succesvolle podcast te leggen. Ons streven is om elk goede idee nóg beter te maken. Daarom beschikken onze opnamestudio’s over de meest geavanceerde techniek, maar hangt er ook een gezellige sfeer. Zo is het opnemen van een podcast zowel hard werken als plezier maken in onze podcaststudio in Amsterdam.

Bel ons om een afspraak in te plannen

Wil jij graag een podcast opnemen in sluit onze podcaststudio in Amsterdam aan bij jouw behoeften? Komt de beschreven omgeving overeen met jouw ambities en ben je klaar voor een next level op het gebied van kwaliteit en comfort? Aarzel dan geen seconde en neem per direct contact op met Earforce via +31(0)20 663 77 83.