Een professionele muziekstudio in Amsterdam

✔ Productie van A tot Z
✔ 5 eigen studio’s
✔ De nieuwste techniek

Ben je op zoek naar een muziekstudio in Amsterdam? Kies dan voor de gezellige geluidstudio’s van Earforce. Bij ons staat creativiteit centraal. In onze muziekstudio verzorgen we reclames, film- en commercialmuziek en de muziekproductie voor artiesten. Laat snel weten wat wij voor jou kunnen betekenen. Onze studio’s zijn vol van de nieuwste technische mogelijkheden en een prettige, ontspannen sfeer. Als jij een sound zoekt, helpen wij hem te vinden.

Neem nu contact met ons op >

Waarvoor kun je terecht in onze muziekstudio in Amsterdam?

Er zijn heel wat situaties waarin je gebruik kan maken van onze muziekstudio in Amsterdam. Denk bijvoorbeeld aan de volgende zaken:

  • Voor commercials kun je hier rekenen op een complete geluidsproductie. Daarbij is het mogelijk om gebruik te maken van bijpassende stock-muziek, verzorgen we het sounddesign en bieden we je eindeloos veel geluidseffecten die jouw reclamespotje nog beter maken. We kunnen zelfs eigen soundeffecten maken om een totaal unieke sound te creëren.
  • In onze vier geluidsstudio’s componeren en produceren w+e muziek voor reclames, films en documentaires. Artiesten en bands kunnen natuurlijk ook bij ons terecht.
  • Wij leveren stemacteurs voor voice-overs van radio- en tv-reclames, documentaires en (animatie)films. Bovendien doen we de stemvoorstellen, plannen we opnames met alle partijen en zorgen we voor de financiële afhandeling. Zelf doen we ook stemcastings, dus hebben we naast bekende stemmen ook nieuwe stemmen, zowel Nederlandse als internationale stemmen. Bij ons vind je de authentieke, unieke stem die perfect aansluit bij jouw merk.

Maak een afspraak voor jouw geluidsproductie

Wil je graag genieten van het resultaat van een professionele muziekstudio in Amsterdam? Ben je nieuwsgierig hoe onze specialisten te werk gaan voor jouw productie? We beantwoorden graag al je vragen telefonisch als je belt naar +31 (0)20 663 77 83.