Een professionele muziekstudio huren in Amsterdam - EARFORCE

✔ Productie van A tot Z
✔ 5 eigen studio’s
✔ De nieuwste techniek

Wil je een muziekstudio huren in Amsterdam? Kies dan voor Earforce: de gezelligste muziekstudio van Nederland. In onze muziekstudio verzorgen we reclames, film- en commercialmuziek en de muziekproductie voor artiesten en bands uit heel Nederland. Onze studio’s beschikken over geavanceerde apparatuur en een prettige, ontspannen sfeer. Als jij een sound zoekt, helpen wij hem te vinden.

Neem nu contact met ons op >

Een muziekstudio huren in Amsterdam: waarvoor kun je bij ons terecht?

Er zijn heel wat situaties waarin je er goed aan doet om onze muziekstudio in Amsterdam te huren. Denk bijvoorbeeld aan de volgende zaken:

  • Voor commercials reken je hier op een complete geluidsproductie. Daarbij is het mogelijk om gebruik te maken van bijpassende stockmuziek. Ook verzorgen we het sounddesign en bieden we je eindeloos veel geluidseffecten aan om jouw reclamespotje nóg beter maken. Je laat zelfs soundeffecten creëren voor een totaal unieke sound.
  • In onze vijf geluidsstudio’s componeren en produceren we muziek voor jouw reclames, films en documentaires. Verschillende opdrachtgevers uit heel Nederland gingen je voor in onze muziekstudio.
  • Je vindt bij ons stemacteurs voor voice-overs van verschillende media. Bovendien doen we de stemvoorstellen, plannen we opnames met alle partijen en zorgen we voor de financiële afhandeling. Ook stemcastings met zowel bekende als nieuwe stemmen van stemacteurs uit Nederland en over de grens behoren tot de diensten van onze muziekstudio.

Maak een afspraak voor jouw geluidsproductie

Wil je graag input van professionele sounddesigners? Kies er dan voor om een muziekstudio te huren bij Earforce in Amsterdam. We vertellen je graag meer over hoe onze specialisten te werk gaan voor jouw productie. Bel naar +31 (0)20 663 77 83 of stuur een e-mail naar info@earforce.nl.