Produceer reclame muziek in een van de Earforce studios - EARFORCE

De beste omgeving voor uw reclame muziek

Contact opnemen
Voorbeeld reclamemuziek productie
Unox reclamemuziek

Wil jij reclamemuziek laten produceren? Bij Earforce componeren wij samen met jouw input creatieve en aansprekende reclame muziek. In onze muziekstudio in Amsterdam verzorgen wij muziek, soundeffecten en stemmen voor commercials. Deze studio’s beschikken over de nieuwste techniek en een fijne, relaxte sfeer voor de productie van reclame tunes. Zo maken wij jouw bestaande ideeën nóg beter. Dus zoek jij de passende muziek bij jouw reclame? Wij hebben het!

Reclamemuziek is niet meer weg te denken

De beste reclames hebben een deuntje die in je hoofd blijft hangen. Zodra je die muziek hoort denk je meteen aan dat bedrijf, product en ook aan de reclame die daarbij zat. Muziek brengt namelijk emoties en kleur met zich mee en het zuigt je op in het verhaal van de boodschap. Er zijn zeker uitzonderingen die geen muziek bij reclame gebruiken en wél goed hebben gepresteerd, maar daar komt veel bij kijken. Vaak is dat al een bekend merk of een fantastische, memorabele boodschap. 

Soundlogo’s zijn ook niet meer weg te denken. Je hoort het riedeltje nu al in je hoofd als je denkt aan bijvoorbeeld Albert Heijn, IKEA, McDonald’s of Seats and Sofa’s. Het maakt je bedrijf herkenbaarder en blijft in het hoofd van consumenten hangen. Hierdoor ben je meer top of mind bij klanten als ze de eerstvolgende keer denken aan het aanschaffen of consumeren van een product.

De beste reclamemuziek

Reclame muziek moet onderscheidend en aansprekend zijn, op de tv én op de radio. Zodra de reclame tune blijft hangen bij de kijker of luisteraar komt de boodschap goed over en wordt jouw doel bereikt. Dus om samen de beste reclame muziek te maken kan Earforce jou helpen met meerdere dingen:

Mix/mastering
Het componeren van soundlogo’s en de reclame muziek. Wij doen ook voice-overs.

Productie
Het vinden van bijpassend sound design en het verzorgen van het sound-design.

Compositie
De creatie en inzet van geluidseffecten om jouw reclame tunes nóg beter te maken.

Wat jij kan maken in onze studios

In onze 5 studio’s hebben wij genoeg ruimte voor de productie in alle vormen en maten voor jouw reclame muziek. Daarnaast produceren en componeren wij ook voor commerciële doeleinden. Zo hebben wij studio’s speciaal ingericht op voice-overs en audio postproductie. Weet jij al of je bijvoorbeeld een spotje wil maken voor de radio? Daar hebben wij veel ervaring mee en helpen we je met onze expertise graag verder mee.

In overleg gaan wij bespreken wat we voor elkaar gaan betekenen en hoe we de perfecte reclame tunes gaan componeren voor jouw spotje. Zo kunnen wij in de studio een band of orkest opnemen, een hele podcast of andere wilde ideeën waar jij mee op komt dagen. Dus schroom niet weg van jouw wildste fantasieën als het gaat om muziek voor reclames.

Kom langs bij de Earforce studios

Klinkt dit je als muziek in de oren? Kom eens een keer langs om jouw reclame muziek te bespreken en dan gaan wij ontdekken wat we voor elkaar kunnen doen. Want om indruk te maken op consumenten helpen reclame tunes of een soundlogo enorm. Word herkenbaar voor het grote publiek en blijf in het hoofd van mensen hangen met jouw eigen unieke geluid. Je kan hier eenvoudig contact met ons opnemen om een afspraak in te plannen.