Reclamemuziek produceren in onze studio - EARFORCE

✔ Productie van A tot Z
✔ 5 eigen studio’s
✔ De nieuwste techniek

Creatieve, aansprekende reclamemuziek laat je componeren en produceren bij Earforce. Wij zorgen samen met jou graag voor een topresultaat. In onze muziekstudio in Amsterdam verzorgen we muziek, soundeffecten en stemmen voor commercials. Jouw goede ideeën maken wij graag nóg beter. In onze studio’s vind je de nieuwste technische mogelijkheden en een fijne, ontspannen sfeer. Zoek je een unieke sound om muziek voor jouw commercial te maken? Wij hebben ‘m.

Neem nu contact met ons op >

De beste sfeersetting voor jouw reclamemuziek

Reclamemuziek moet onderscheidend en aansprekend zijn, zowel op tv als op de radio. Een commercial bereikt immers pas zijn doel als de boodschap bij de kijker of luisteraar blijft hangen. Daarom zorgen we samen voor het best mogelijke eindproduct. Bij de muziek voor jouw commercial helpen we je met de volgende zaken:

  • Het componeren van soundlogo’s en muziek. Ook nemen we voice-overs
  • Het vinden van bijpassende stock-muziek en het verzorgen het sounddesign.
  • Het creëren en inzetten van geluidseffecten die jouw spotje nóg beter maken.

In onze vier geluidstudio’s componeren en produceren we muziek voor commercials en andere doeleinden. We horen graag wat jouw ideeën zijn, zodat onze componisten en producers aan de slag kunnen met het maken van jouw reclamemuziek. Jouw wensen staan uiteraard centraal!

Neem contact met ons op

Klinkt dit allemaal als muziek in je oren? Wil je jouw reclamemuziek laten componeren en produceren door ons team? Dan horen we graag van je. Je neemt eenvoudig contact met ons op door te bellen naar +31 (0)20 663 77 83 of door ons contactformulier in te vullen.