Webinar opnemen in Amsterdam - EARFORCE

✔ Productie van A tot Z
✔ 5 eigen studio’s
✔ De nieuwste techniek

Wil je graag een webinar opnemen in een opnamestudio in Amsterdam? Dan hebben we bij Earforce alle faciliteiten in huis om een professioneel resultaat neer te zetten. Bovendien assisteren onze ervaren producers en audio creatives je graag met zowel de voorbereiding als de opname van jouw webinar. Zo weet je zeker dat jouw boodschap de doelgroep optimaal bereikt!

Neem nu contact met ons op >

Neem jouw webinar op met geavanceerde apparatuur in onze studio in Amsterdam

Een webinar is de ideale manier om kennis te delen met een groot publiek. Je zet deze in om informatie uit te wisselen in de vorm van een workshop of presentatie en zoekt eenvoudig de interactie met je kijkers op. De kwaliteit van het beeld en geluid heeft een grote invloed op het overbrengen van je boodschap. In onze opnamestudio in Amsterdam is er daarom geen gebrek aan kwaliteit en comfort tijdens het opnemen van jouw webinar. Je maakt in de geluidsdichte studio’s gebruik van geavanceerde apparatuur, zoals tafels inclusief hengel-microfoons en uitstekende camera’s. Bovendien beschikken de studio’s over voldoende daglicht en een fijne sfeer, waardoor je ontspannen jouw webinar opneemt. Dit maakt het ook de ideale plek voor het opnemen van een podcast of muziek.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Tijdens het streamen van je webinar in onze geluidsstudio in Amsterdam, kun je rekenen op de hulp van onze producers en geluidstechnici. Zij adviseren je bovendien graag over de mogelijkheden en helpen je met het uitwerken van je ideeën. Plan direct een afspraak in door te bellen naar +31 (0)20 663 77 83, een e-mail te sturen naar info@earforce.nl of door ons contactformulier in te vullen.