Audio mixage en postproductie - EARFORCE

✔ Productie van A tot Z
✔ 5 eigen studio’s
✔ De nieuwste techniek

Voor audio mixage en postproductie kom je naar Earforce in Amsterdam. Wij zijn creatief met geluid voor commercials en films, maar produceren ook tracks voor artiesten en bands. Naast het componeren en produceren, zijn we sterk in audio mixage en postproductie. Je laat het gehele traject aan ons over. Het resultaat: een unieke sound die perfect is afgewerkt. Dankzij onze ruime ervaring met deze werkzaamheden en geslaagde projecten voor vele bekende merken, verzekeren we je namelijk van topkwaliteit. Je ontvangt daarbij tips en tricks uit de praktijk en werkt samen met professionele stemacteurs.

Neem nu contact met ons op >

Audio mixage en postproductie: een perfect afgewerkte sound

Door jouw audio postproductie aan Earforce over te laten, krijg je een perfect afgewerkte sound waarmee je jouw merk of product in de spotlights plaatst. De muziek die gecomponeerd en geproduceerd is, kunnen wij ook voor jou mixen. Zo ben je zeker dat alle elementen van jouw track optimaal op elkaar aansluiten. We hebben de audio mixage al eens gedaan voor Mac Miller, Michiel Borstlap, The Opposites, Valerius, Kempi en vele anderen. Doordat we in onze studio’s onder een ongedwongen en prettige sfeer werken, voel jij je thuis en zetten we samen het beste resultaat neer.

Stel gerust jouw vragen

Heb je nog vragen over onze diensten of wil je ons direct inschakelen voor audio mixage en postproductie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)20 663 77 83 of door een e-mail te sturen naar info@earforce.nl en informeer naar de mogelijkheden. Wist je bijvoorbeeld dat je ons ook in kunt schakelen voor het opnemen van een radioreclame of voor het maken van een podcast?