Stock music

Creatief met geluid

Advies en tips uit de praktijk

Ga voor een groot bereik

Stock music mag voor jouw podcast worden gezien als de spreekwoordelijke kers op de taart. Ken je iemand die helemaal niets met muziek heeft? Precies, wij ook niet! Ongeacht of het je opvrolijkt of troost biedt, versterkt het dagelijks emoties die wij allemaal ervaren. Binnen Earforce beschikken wij over een diverse collectie aan stock music die je uitzending direct extra kracht weet bij te zetten door hier op in te spelen.

Wat verstaat men onder stock music?

Het gebruik van stock music vormt een aantrekkelijke optie aangezien het vele malen goedkoper is dan de populaire en algemeen bekende muziek. Dit aangezien je er bij gebruik alleen gebruiksrecht voor betaald.  Niet in de laatste plaats wordt deze vorm van muziek vaak speciaal geschreven voor audioproducties. Zo weet het de impact van de boodschap te versterken zonder deze te overschreeuwen.

Stock music gebruiken

Waar de diverse soorten stock music over het algemeen worden gebruikt als achtergrondmuziek onder een dialoog of voice-over, zijn ze ook geschikt voor de volgende toepassingen:

  • De sfeer bepalen
  • Een boodschap benadrukken
  • Een product promoten
  • De locatie van een scene identificeren

Ben je benieuwd naar de kers op uw taart, extra informatie, of de mening van één van onze specialisten? Wij horen graag wat we voor je kunnen betekenen. Breng een bezoek aan onze studio of bel naar +31(0)20 663 77 83.