Opnamestudio voor jouw muziek - EARFORCE

✔ Productie van A tot Z
✔ 5 eigen studio’s
✔ De nieuwste techniek

Als je muziek met hoogwaardige kwaliteit wilt opnemen, dan helpen onze geluidsprofessionals je graag verder in onze opnamestudio. In de vijf studio’s is meer dan voldoende ruimte voor een creatief resultaat. Zo is onze music studio in Amsterdam voorzien van geavanceerde apparatuur en een fijn huiskamergevoel, waardoor je in een ontspannen sfeer studiomuziek kan opnemen. Earforce hielp al verschillende bekende artiesten en bands met de gehele productie van hun tracks, maar ook voor reclame- of filmmuziek zit je bij ons goed!

Neem nu contact met ons op >

De mogelijkheden voor het opnemen van muziek in onze opnamestudio

Wil je graag een nieuw album opnemen in onze music studio in Amsterdam? Loop je al tijden met een idee voor een single? Of zoek je naar muziek voor jouw commercial, documentaire, film of online video? Onze componisten en audio creatives begeleiden je tijdens het opnemen van jouw studiomuziek. Daarnaast helpen zij je met het vinden van stockmuziek voor jouw commercial in de Earforce Stockmusic Library of creëren zij een unieke sound op maat. Dankzij hun jarenlange ervaring en ongekende passie voor muziekproductie, hebben zij vaak al aan één woord genoeg; als je een sound zoekt, weten zij hoe het klinkt! Kies je ervoor een single of album te laten produceren? Dan kun je na het opnemen van de studiomuziek ook in onze music studio in Amsterdam terecht voor professionele audiomixage en -postproductie. Onze producers zorgen er dan voor dat alle elementen van jouw tracks perfect op elkaar aansluiten.

Plan een afspraak in bij onze opnamestudio voor de recording van jouw muziek

Recording, mixing en publishing: laat je bij ons studiomuziek opnemen, dan ontvang je een totaalpakket. Vertel onze muziekproducers over jouw ideëen en wensen tijdens een afspraak in onze opnamestudio in Amsterdam. Bekijk ook eens onze eerder gerealiseerde geluidsprojecten voor een indruk van de mogelijkheden. Wil je direct een afspraak inplannen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)20 663 77 83 of door een e-mail te sturen naar info@earforce.nl.