Opnamestudio voor jouw muziek - EARFORCE

In de opnamestudio van Earforce in Amsterdam zorgen we er samen voor dat jouw project tot het beste resultaat wordt gebracht. Voor zowel reclames als voor films en commercials verzorgen wij de muziekproductie. Ook produceren wij muziek voor diverse artiesten in onze opnamestudio. Onze moderne, ontspannen en sfeervolle opname studio’s zijn voorzien van de nieuwste technieken zodat jouw project onvergetelijk wordt. Zoek je een sound? Neem contact op met Earforce om een afspraak te maken en te komen werken in een van onze opnamestudio’s.

Neem nu contact met ons op voor meer informatie

 

Ontdek de diverse faciliteiten van onze opnamestudio in Amsterdam

In onze gezellige en sfeervolle opnamestudio in Amsterdam kun je genieten van alle gemakken op het gebied van audio. De modernste technieken geven je de kans om diverse projecten te maken op het hoogste niveau. Earforce biedt een divers aanbod aan diensten en specialisaties. Diensten waar je op kan rekenen bij ons zijn:

    • We nemen voice-over op en componeren soundlogo’s en muziek in onze opname studio’s;
    • We vinden bijpassen stockmuziek en verzorgen sounddesign en sonic branding;
    • We bieden je eindeloos veel geluidseffecten aan die jouw reclame nog beter maken;
    • Als je wilt, maken we eigen soundeffecten om een totaal unieke sound te creëren.

 

 

Opnamestudio met vijf moderne ruimtes

Bij Earforce zijn onze vijf opname studio’s uitgerust met de nieuwste apparatuur en technieken. Voor elk doeleinde kan jij, of in samenwerking met een van onze componisten, jouw ideale audio projecten maken. In de muziek opname studio is plek voor grote en kleine projecten, een band of orkest laten opnemen is ook geen probleem voor ons. Voor elke commercial is muziek niet het enige belangrijke aspect. Daarom helpen we je ook graag met de rest, zoals het vinden van de juiste voice-over tot aan het creëren van eigen geluidseffecten. Ook helpen we je met het vinden van de juiste stem voor jouw commercial via onze uitgebreide stemcastings. 

 

Optimale werksfeer

Daarnaast vinden wij de sfeer binnen ons bedrijf erg belangrijk. Dit proberen wij ook terug te laten komen in de opnamestudio in Amsterdam zodat jij je op een relaxte manier kan concentreren of het produceren van muziek en audiofragmenten. We proberen de studioruimte zo dicht mogelijk bij een huiskamer te laten komen. En met onze moderne techniek is alles mogelijk en kan jij helemaal los gaan om jouw ultieme project te creëren. 

 

Niets is te gek

Met meer dan 20 jaar ervaring is Earforce dé opnamestudio in Amsterdam of jouw project te produceren, van reclame muziek tot muziek platen. Sinds 2000 hebben we bij Earforce allerlei verschillende soorten projecten meegemaakt, op alle vlakken van audio opnames. Onze experts en ervaringsdeskundigen staan voor je klaar om te helpen of te assisteren. Dankzij onze moderne opname studio’s gaan we geen uitdaging uit de weg. Dus twijfel niet of Earforce de beste plek is voor jouw project.

 

Neem contact op voor jouw project of vragen

Wil jij graag een commercial maken of een muziekplaat opnemen? Of heb je simpelweg nog vragen? Schroom niet en laat het ons weten, we helpen je graag verder. Neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0)20 663 77 83 of stuur ons een mail naar info@earforce.nl.