Voice response opname

✔ Productie van A tot Z
✔ 5 eigen studio’s
✔ De nieuwste techniek

Voor je voice response systeem kun je een opname van een stem laten maken bij Earforce. Earforce beschikt over de benodigde stemmen, maar je mag natuurlijk zelf ook met voorkeuren komen. Heb je al een stem of geluid in gedachten om de opname voor je voice response systeem te maken? Laat het ons dan weten. In een van onze studio’s maken we dan de opname. Wij kunnen opnames maken in diverse talen met de beste geluidskwaliteit. Weet je zelf nog niet goed welke stem je wilt gebruiken? Laat ons je dan helpen met het vinden van het perfecte stemgeluid voor jouw voice response systeem.

Neem nu contact met ons op >

Voice response opname: vind de stem die bij jou past

Zoek je een stem voor een opname voor jouw voice response systeem? Vind de stem die bij jou past via Earforce. Via onze Earforce Voice Finder kun je eenvoudig zoeken uit een stembestand met de stemmen van zeer ervaren voice-overs, ook van bekende Nederlanders. Kun je de stem niet vinden? Laat het ons dan weten. Wij helpen je namelijk graag met het vinden van de juiste sound voor jouw voice response opname. Wij zijn creatief met geluid en bieden een zeer brede dienstverlening. In onze studio’s vind je de laatste technieken en de meest ervaren engineers in een ontspannen sfeer.

Kies voor een opname in een van onze studio’s

Bij Earforce beschikken we over drie studio’s waar we dagelijks bezig zijn met opnames en audio postproductie. Hier creëren we ook graag de opname voor jouw voice response systeem. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan direct contact met ons op via +31 (0)20 663 77 83. Wij vertellen je hier graag meer over.